A fokozódó verseny hatására

Az ember, ha valami kitalál, és nagyon jó ötletnek bizonyul, elindul az úton és jól csinálja, akkor nagyon gyorsan be tud futni és nagyon gyorsan sikeres is lesz benne. Nálam is így volt ez, amikor ugyanis én elkezdtem az ásványok világával dolgozni és ékszereket, karkötőket készíteni ásványokból és nemes kövekből akkor szinte senki sem csinálta rajtam kívül ezt a tevékenységet. Ma azonban már annál többen vannak ezen a piacon, és bár van egy széles vevőbázisom, most már érzem, hogy fel kell vennem a versenyt, mert a fejlődésem megállt.

Ehhez pedig szükségem van egy weboldalra. Hát ez sem könnyű feladat, mert én ehhez a területhez nem igazán értek, sőt! Az én területem a természet, az ásványok és a kövek világa, az egyedi és megismételhetetlen ékszer alkotás világa, ahol nincs két ugyanolyan ékszer mert nincs két ugyanolyan ásvány sem, és ezt kifejezetten imádom ebben a szakmában. De hát a weboldalak nekem teljes vakfolt.

Az egyik ismerősöm azonban nem olyan rég csináltatott szintén hasonló okok miatt egy oldalt, és csak ajánlotta a webes csapatát, akik aztán engem is teljesen levettek a lábamról, mert rendkívül könnyen és érthetően kommunikálnak, így aztán az oldalam már készül is. Mondták azonban, hogy már most az elején jelzik, hogy szükségem lesz nagyon profi és csúcs minőségű fotókra, hogy ha valóban el akarok adni és jó oldalt szeretnék, ami meg is oldja a problémámat, ez ugyanis nagyon sok ilyen ékszert kínáló oldalnál hatalmas gyengeség.

Nekem sem kellett több, azonnal a termékfotózás kérdéseit és szolgáltatóit kezdtem bújni a neten. Ekkor találtam rá a fotoda csapatára, akik hihetetlen meggyőző és gyönyörű képeket csináltak, legalábbis az oldaluk engem teljesen elvarázsolt. Fel is vettem velük azonnal a kapcsolatot és nem kellett csalódnom az emberekben sem. Most már biztos vagyok benne, hogy a képeim is gyönyörűek lesznek nem pedig az oldalam. És abban is, hogy bármilyen nehéz ezeket az ékszereket fotózni, a Fotoda csapatával sikerülni fog az, ami másoknak nem megy. Boldog vagyok és alig várom hogy megnyissam az oldalamat.