Azért a bőrülés mindig is bőrülés marad!

A bőrülés mindig is szimbólum volt az autók esetében és a legtöbben imádjuk. Kényelem, minőség és komfortérzet. A legtartósabb és legmutatósabb, mely csak az autóna kerülhet. Persze a tartossága jár némi ápolással is, ami ha elmarad, vagy idősebb az anyag akkor javításra szorul. A neten, ha valaki keresgél a témában szinte azonnal a DF autókárpit csapatával találkozik, akik az autó ülés kárpitozás igazi szakértői. Felkerestem őket és vázaltam az elképzeléseimet, amire gyorsan kaptam javaslatot és egy kedvező ajánlatot is.

Tudtam, hogy a témakörben egy profi csapatra van szökségem, akik a megfelelő szakértelemmel tudnak a gépjárművünkön segíteni, annak érdekében, hogy az számomra a megálmdott külsővel rendelkezzen. Pár egyeztetés után éreztem, hogy jó helyen járok. A munka rövid időn belül elkészült, és pont olyan lett ahogyan szerettem volna.

Azért a bőrülés mindig is bőrülés marad!

A bőr alapvetően egy strapabíró anyag, mely a kellemes tapintása mellett, nem csak szép és látványos, de tartós is lehet. Viszont, ha nem figyelünk rá oda kellőképpen, vagy, akarva akaratlanul kitesszük a környezet “hatásainak”, úgy mint a hőmérséklet változásnak, páratartalomnak, akkor előbb, vagy utóbb sajnos az állaga romolhat, és könnyebben sérülhet is.

Nézz szét referenciák között és máris tudni fogod, hogy miért velük kell készíttetned bőr belső elemeit kedvenc járművednek. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező profi szervizesek dolgoznak a műhelyben, akik a legújabb modellektől a legritkább veteránokig láttak már sok mindent a korábbiakban.