A legjobbak a piacon

Nemrég találkoztam egy hatalmas vállalati hibával, vagyis inkább vezetési hiba, vagy nevezhetem tulajdonosi hozzáállásbeli hibának is, mivel majdnem mindenki azt gondolja, hogy a munkavédelem csak egy szükséges rossz, hiszen jogszabály írja elő, valójában nem nagyon sokat ér, mert a munkások nem figyelnek oda az oktatáson sem és nap közben sem, tehát valójában nincs értelme olyan szolgáltatót keresni, aki hozzáállásában, szakmai tapasztalatában és lelkiismerettéségében úgy áll ehhez a területhez, hogy az különlegesnek számít a szolgáltatók között ezen a területen.

Én mindig úgy voltam vele, hogy ha valamit csinálunk, akkor csináljuk jól, és mivel építkezésekkel foglalkozunk, nálunk tényleg nagyon fontos, hogy még ha nem is figyelnek oda száz százalékosan mondjuk az oktatáson, legalább érthetően, példákon keresztül, interaktívan halljanak olyan nem várt eseményekről, balesetekről, amiknek megelőzésére kell törekedni, de ha már megvan a baj és megtörtént valamilyen probléma, akkor szükség van egy nagyon gyors és hatékony fellépésre, hiszen sajnos ez sok esetben emberéletet követelehet.

Mindaddig ez nem igazán fontos sem a vezetőnek sem a tulajdonosnak, amíg baj nem történik, ezt eddig is tudtam, de rájöttem valami másra is. Az egyik konkurencia egy sablonokat használó és nem igazán hozzáértő szolgáltatóval dolgoztat ezen a területen. A jogszabály viszont számára is kötelez, és rájöttem, hogy sokkal többet kell ezzel a területtel foglalkoznia, mint nekem, a https://activesafety.hu/ csapattal. Egyértelmű tehát, és ma már ki is használom, hogy amikor valamilyen dátum közeleg, vagy épp tudom, hogy ellenőrzést kaptak – amit nekünk a szolgáltató csapat teljes mértékben végigvisz, csak aláírnom kell – akkor csapok le minden olyan tenderre vagy tárgyalásra, amit szeretnék előle elvonni, mert egészen egyszerűen nem tud vele foglalkozni. Nekem ez így nagyon jó, remélem ő sokáig nem fog rájönni, de te ne ess ilyen hibába mert felbecsülhetetlen károkat okoz. Igazság szerint egy egyszerű szolgáltatás váltással pedig már orvosolhatod is, ha Te is hasonló cipőben jársz. Az activesafety csapata ugyanis az egyik legjobb a piacon, nem fogsz bennük csalódni.