A kedvenc oldalam

Amikor az ember mellett van egy férfi minden más. Teljesen más az élet egy nőnek egyedül, mint egy férfival az életében, ez nem lehet kérdés. Mindennek van előnye és hátránya is. Kétoldalú minden, ebben sincs kérdőjel. Amikor pedig valaki hirtelen tűnik el az életünkből, megérezzük a hiányát, nem csak emberileg de bizony a mindennapok menedzselésében is. Én a párommal nem válltam szét, de ki kellett mennie külföldre dolgozni. Úgy döntöttünk, hogy ezt az egy évet ki fogjuk úgy bírni, hogy ő többezer kilométerre van tőlem és pedig tőle. Amikor csak tudunk találkozunk egymással, de nyilván ekkora távolsággal ez azért nem egy könnyű és sűrű dolog.

Próbáltunk mindenre gondolni mielőtt elment, hogy ne nagyon érezzem meg a mindennapok ügyintézésében a hiányát. Épp elég az is, hogy ő rettenetesen hiányzik. Éppen ezért például elmondta, hol vette minden szombaton azt a nagyon finom sonkát, amivel mindig indítottuk a reggelit, hogy milyen zsákot és pontosan hol kell venni a porszívóba, és hogy hol vegyek elektronikai kütyüket.

Pont ezért a kezdő oldalam a baseus shop weboldala. Innen mindenre szert tudok tenni könnyen és egyszerűen, anélkül, hogy ki kellene mozdulni a lakásból, és még nagyon jó minőségűek és tartósak is a termékeik. Már nagyon várom hogy a férjem haza jöjjön és végre megint együtt legyünk, de mindenesetre nagyon biztató, hogy elég jól össze tudtunk kapaszkodni és mindent meg tudtunk oldani, hogy se ő, se én, a mindennapi kis dolgok kapcsán ne érezzük a másik hiányát, csupán lelkünkben. Ő is megtanult mosni, használni a mosogatógépet és egyéb pár dolgokat is. Nyilván ez még így is nagyon nehéz, és neki nehezebb megtanulni mit mivel lehet mosni, mint nekem rendelni a netről, de ha hazajön minden visszaáll az eredeti kerékvágásba és visszaköltözik a mindennapi boldogság és romantika mint régen.