Tavaszi vadregényes túra iphone balesettel

Imádom a természetet, így a természetjárás is a kedvenc szabadidős tevékenységeim közé tartozik. Szerencsére ugyan ez elmondható családom valamennyi tagjáról. Ennek következtében rengeteg időt töltünk a természetben. Szeretünk a sík területeken sétálni, fürdőzni a meleg vizű strandokon, barangolni a hegyvidék erdőségekben.

Ezekre a kirándulásokra mindig magunkkal visszük iphone készülékünket. Hogy miért? Ennek több magyarázata is van. Szeretünk fotókat készíteni vadregényes útjainkról. Ráadásul munkánk fontos része, hogy mindig elérhetőek legyünk, és a lehető leggyorsabban tudjunk válaszolni a nagyon fontos email megkeresésekre, hogy ne essünk ki a munkánkból. Az is lényeges, hogy ha netalán bajba jutunk, segítséget tudjunk kérni.

Utolsó kirándulásunkat a Mátra hegység kéktúra útvonalán szerveztük. Gyönyörű volt a kirándulási útvonal. Utunk során dombról dombra haladva hódítottuk meg hazánk legmagasabb hegyét. Láttunk forrásokat, patakokat, melyeknek völgye csodálatos volt. A mohákkal benőtt sziklák csodálatos látványt nyújtottak. A patakokban pici halakat láttunk úszkálni, a szalamandrák a meleg sziklákon napozva melegedtek. Csábító volt a patak medre. Szinte gyerekek módjára ugráltunk egyik szikláról a másikra, nem törődve testi épségünkkel, na meg a telefonjaink védelmével. Így történt, hogy egy óvatlan pillanatban a készülék a zsebemből kicsúszott, egy sziklára esett és a hátlapja kettétört.

A kirándulásunk további részébe sajnos már nem tudott lekötni a gyönyörű táj. Egyfolytában a sérült készülék járt az eszembe. El se tudtam volna képzelni, hogy megválják megszokott telefonomtól. Haza érve az interneten találkoztam az iphone szerviz nevével.

Hamarosan felvettem a munkatársakkal a kapcsolatot, akik vállalták a készülék javítását. A gyors és alapos munkának köszönhetően fél órán belül kész volt a telefonom. Mindenkinek csak ajánlom Őket, akik hozzám hasonló bajba jutnak.