Életem legjobb választása

Az ember amikor érettségi után kirepül a középiskola védelmező szárnyai közül, és arra készteti az élet, hogy megkezdje saját életét, egyrészt hihetetlen nagy izgalmak elé néz, másrészt pedig hatalmas kihívások előtt áll. Nekem az egyik legnagyobb feladat életemben talán az albérlet keresés volt, hiszen egyrészt az ember nem nagyon ismeri Budapest utcáit és kerületeit, másrészt pedig a legjobb választást nagyon nehéz megtalálni az albérletek és kiadó szobák között. Rengeteget ültem a gép előtt és keresgéltem a kiado szoba 9 kerulet adta lehetőségek között, de valahogy nem igazán jutottam jó eredményre, tekintve, hogy minden megtekintett szoba vagy ingatlan más képet mutatott, mint az általam nézegetett fotók a neten.

Annyira elkeseredtem, hogy úgy döntöttem, hogy egy céget keresek fel, hogy segítséget nyújtsanak számomra a kiadó szoba keresés területén, és nem is kellett csalódnom, mert bár rengeteg ellenvéleményt meghallgattam, hiszen mindenki óva intett az ingatlanos cégektől, mégis felkerestem egy csapatot, akik tökéletes segítséget nyújtottak a 9 kerület kiadó szobák terén. Rengeteg gyönyörű szobát mutattak meg nekem, ami minden igényemet kielégítette, és még anyagilag is tökéletesen belefért az általam felállított keretbe, és maximálisan elégedett vagyok az ügyintézésükkel és a kommunikációjukkal egyaránt.

Biztos vagyok benne, hogy a rémtörténetek igazak, miszerint nagyon sok ingatlanos cég a piacon előnytelen üzletet szeretne kötni a fiatalokkal az egyetem kezdés előtt, de biztosíthatok mindenkit, hogy aki a kiadoszobabudapest csapatát keresi fel, maximálisan jó helyen van. Mindvégig egyenesek és korrektek voltak velem szemben, az igényeim alapján mutattak szobákat, nem rabolták az időmet, tökéletes szobát sikerült kivennem tőlük, ahol a lakók több mint kedvesek, egyszóval maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásukkal és biztos vagyok benne, hogy bárki más is az lesz aki felkeresi őket. Bennük biztosan nem fognak csalódni, legyen szó akár egyetem, akár munka vagy új élet miatti kiadó szobakeresés igényéről. Én biztos vagyok benne, hogy hosszú távon ebben a lakásban és ebben a szobában fogom tölteni a Budapesti időt, és abban is, hogy a lakótársak is így gondolják, hiszen már-már baráti a viszonyunk és ők is tökéletesen elégedettek a lakással és a szolgálattással egyaránt. Így jó Budapesten tanulni és lakni. Hihetetlen szerencsém volt hogy rájuk találtam.