Csakis őket ajánlom

Vállalati tanácsadóként az ember vállát komoly terhek nyomják. Amikor ezt a területet választottam közgazdászként én még csak az érdekességét, a változatosságát láttam és bele sem gondoltam, hogy mekkora felelősségem lesz azokban a helyzetekben és szituációkban, amikor a cégvezetők kifejezett ötleteket vagy megoldási lehetőségeket és lépéseket várnak tőlem. Persze közvetlen mindig minden cégvezető a saját döntését hozza meg, azonban hatalmas felelősségünk van tanácsadóknak a döntésük kapcsán, még akkor is, hogy ha ezt sokan nem szeretnék elfogadni és bevallani. Nekem is hozzá kellett szoknom ehhez a felelősséghez, és ki kellett alakítanom azt a taktikát, amivel egyszerűen a stratégia és egyéb változékony tényezőkön kívül nem tudok mellé lőni.

Ki kellett magam számára alakítanom azt a szakértői bázist, akiket nyugodt szívvel és bátran ajánlhatok, mert tudom, hogy az általuk biztosított szolgáltatás minőségi messze meghaladja az átlagost. Én így tudok tökéletes szakértője lenni a saját területemnek. Persze talán ez az egyik legnehezebb feladat is egyben.

Nem könnyű bővíteni azt a listát, amit az ember tényleg évek alatt tud összerakni, sokszor a saját kárán vagy hibája árán, keserves bukások mentén. Persze ebben is egyre ügyesebben lavírozok én is. A legutóbb például a termékfotózás feladatára kerestem megfelelő csapatot, és rengeteg véleményt hallgattam végig, amíg rátaláltam a Fotoda csapatára. Megérte azonban minden perce a keresgélésnek, hiszen tökéletes eredményt nyújtanak minden partnerem számára. Biztos lehetek benne, hogy akinek ajánlom őket csakis profi képeket, tökéletes kivitelezést és lelkiismeretes hozzáállást fog kapni, ami ilyen kombinációban azt hiszem iszonyatosan ritka a piacon. Erre a feladatkörre csak és kizárólag őket ajánlom és biztos vagyok benne, hogy ez még nagyon sok évig nem is fog változni.